Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Loggar man in som företag visas priserna i butiken exkl moms.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. 
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. 
I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om: 
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, 
priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, 
varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, 
förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt: 
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

 

Leveranser

Leveranstid

Leveranstid
Normalt skickas varan ifrån vårt lager efter 1-5 arbetsdagar. Finns inte varorna på vårt lager, kan leveranstiden bli längre. 

Vid mottagande av order är det viktigt att du säkerställer att du har fått rätt produkt. Om du olyckligtvis skulle ha fått fel produkt vänligen kontakta oss via mail eller telefon.

Vid tryckfel, tekniska problem eller dylikt förbehåller vi oss rätten att annullera inkomna beställningar. Detta gäller även i de fall som vi får in massbeställningar på produkter som är märkta med begränsat antal eller exempelvis endast 1 styck per kund. I de fall som produktinformationen inte stämmer och vi ej har hunnit uppmärksamma detta, har du som kund rätt att häva ditt köp. Eftersom produktinformationen kommer från leverantörer i huvudsak avsäger vi oss ansvaret för denna.


Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 350:-

Returer

Returer sker på din egen bekostnad, utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

Om du utnyttjat din ångerrätt ska du, 
om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss.
om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet: 
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan exkl fraktkostnader snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tagit emot den returnerade varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.

GDPR
Vid godkändannde av vårt användarvtal i samband med order godkänner du även våran Integritets policy enligt GDPR. Mer information om vår Integritets policy hittar du här. ---> Integritets policy